Ya Allah Bantu Hamba Mu :(
Saturday, May 11, 2013 ❖ 11:40 PM | 0 Comment [s]


Assalamualaikum , dah lama benoo rasanya tak update status nie , Tengok tuh postnya tajuk pon dah sedih kan , Okeyy , nak cerita nie dimulakan dengan Bismillah , The first things start from 8 Mei 2013 , My Yusoff pergi Indonesia gan ibu tersayangnya , Tinggal aku sebulan di Malaysia , Aku ni bukan jenis yang kuat nak hadap benda macam nie , Ya Allah , Takmengapa , bila dia dah selamat sampai dia pakai num sana and start BBm gan aku untuk 3 Hari , Walaupun jauh hati kiteorang selalu dekat , Time tuh aku menangis kegembiraan sebab dia BBm aku , Ingat juga dia dekat aku , Aku pun tak berhenti henti ucap syukur , Terima kasih Ya Allah semua kejadian dengan izinmu , And the second things , Semalam kiteorang lost contacs , Last contacs gan dia pun lepas Solat Zohor , Lepas tuh terus tade khabar sampai sekarang , Ya Allah dia delete aku from BBm , Wechat , Apa yang berlaku sebenarnyaa , Aku pelik dia jadi macam nie , Bantu hamba mu Ya Allah , Apa sebenarnya yang berlaku dengan hubungan kami ? Adakah seseorang nak hancurkan hubungan kami ? Adakah seseorang buatkan engkau lupa padaku ? Adakah kau telah berkahwin disana ? Ya Allah hamba bermohon walauapa pun yang terjadi , engkau tunjukkan lah pada hamba , Hamba tak kuat melalui seorang diri ,  Kembali pulihkan hubungan yang hamba telah bina 9 Bulan ini Ya Allah , Kalau dia bukan jodoh ku , Kau buatkan mulutnya supaya berterus terang , Ya Allah , sampai bila lagi hamba perlu begini ? Hamba seorang insan yang lemah . Mungkin aku buat salah padamu sayang terlalulu besar , tapi kenapa perlu berdiam ? Buka mulut dan suarakan apa yang terpendam , Tapelaa sayang , Iwill waiting for you , Iloveyousomuch Sayang , Imiss your voice , Your hug , Your kiss , Kalau ade masa nanty call yea , Tolong jujur padaku apa yang telah berlaku sebenarnya . Take care Sayang .


Ya Allah Satukan Hati Kami Bagaimana Kau Satukan Hati
Adam dan Hawa.
Bahagiakan Kami Hingga Ke Akhir Hayat.
Selamatkan Hubungan Kami .
Iloveyousomuch Sayang Yusoff Fahami .

Ya Allah Selamatkan Kami
Tuesday, February 19, 2013 ❖ 5:17 PM | 0 Comment [s]

Ya Allah , kenapa harus jadi begini . Hmm tak mengapa lah mungkin tak ada jodoh . Tapi kenapa sekarang ? Ya Allah sesungguh perpisahan itu amat menyakitkan , Tidak dinafikan aku terlampau sayangkan dia , Mungkin ini satu dugaan yang amat besar untuk aku terima , Tak apalah aku lepaskan kau , Tapi aku hari hari doa agar kita bertemu kembali , Kau paling special dalam hidup aku Yusoff , Cinta kita yang kita bina hancur macam tu aje . Ya Allah kau kuatkan hambamu ini untuk menghadapi harian seterusnya . Aku harap aku oneday kau akan cari aku balik and tunaikan segala janji kau . Aku amat menyanyangi and mencintai kau . Aku takboleh nak cakap apa apa dah . Sesungguhnya Allah itu lebih berkuasa menentukan segalanya . Melupakan seseorang yang kita amat cintai dan amat kita sayangi bukan mudah. Cinta aku dekat kau terlalu besar, Dalam keadaan ini aku belajar apa yang kau mintak , Aku harap aku dapat perbaiki diri aku setelah macam macam berlaku dekat hubungan kita. Hmmm tak apalah aku tak akan putus berdoa agar kita ditemukan semula suatu hari nanti apabila masing masing dah pegang diploma. Insyaallah . Amin.

Semoga Allah Panjangkan Jodoh Kami
Iloveyou and Foreveryou
Mohammad Yusoff Bin Mohammad Fahami 
09102012


al-fatihah
Monday, March 14, 2011 ❖ 11:00 PM | 0 Comment [s]

salam takziah buad family arwah amer iskandar dan ibunya.
 al fatihah .
 kawan . sekarang kawan kita yang amer suka usik korang dah tade tau tau .
 dye dah pergy tinggalkan kita semua .
sumpah tak sangka lhaa .dye pergy cepat macam tuh sekali tahuk.
 12 / 03 / 2011 ( sabtu ) - 3 pagy .
 kemalangam 1 family kat pagoh johor .
 sumpah sedey 
 aku dapat berita pon dary mama aku .

mama : amer anak cik lili da meninggal dunia  
 aku : bila ? bila dengan sape ? naik ape ? ( tergamam )
 mama : pagy tady .xcident 1 femily 
 me : ya allah .

 time toh aku tatau lgy yang ibu dye pon pergy jugakk .
  then dapat dry text dary anis 

 anis : sape meninggal ?
 me : mama aku cakap ,amer anak dye 
 anis : aik .dorang cakap cik lili 
 me : ya alla ( mengucap ) inallilah 
 - dalam haty aku tak kan dua dua pergy kodd -

 then aku pon sabar jela.
 walopon dye tade kaitan gan aku langsung .
 tpy aku rase dye pergy begitu cepat .
 ibu dye pon pergy begitu cepat jugak .

 mungkin allah lebih sayang kan dye dan ibunya 
 family yang lain 
 now dekat hospital johor .

 YA ALLAH KAU PANJANG KAN LHA ANGGOTA KELUARGA NYA YANG LAIN

 TO FAMILY DYE : BUAD BERSABAR YAW 

 AL - FATIHAH



Welcome Note

Assalamualaikum Im FazyraZulkifli and Yusoff Fahami Heart..
Im totally In realtionship and Ilove Mycouple forever. Now Im Waiting For Result Spm .

Facebook
Twitter
Blogskins







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



❤ Muhammad Yusoff Bin Muhammad Fahami ❤
❤ Forever Nynafly ❤
❤ Forever Ashaaziz ❤
❤ Forever Anysnabilah ❤
❤ Forever Farahdyla ❤


Template Designer: FazyraZulkifli
Editor: The Owner FazyraZulkifli
Other: